Velkommen til Marstal Camping

Vi er en hyggelig mindre familiedrevet campingplads, med en fantastisk beliggenhed midt i naturskønne omgivelser ved skov og strand. Samtidig er der kun få minutters gang til havnen samt byens centrum, der bl.a. byder på et hyggeligt handelsstrøg.

Pladsen består af:

60 camping enheder

9 standard hytter

2 glamping hytter 

12 komfort hytter m/bad, toilet og vand

  • Ved hytteleje gælder følgende: Ankomst efter kl. 15.00. Afrejse inden kl. 10.00
  • For campingvogn og autocamper gælder: Ankomst efter kl. 12.00. Afrejse inden kl. 11.00.

Der er et veludstyret fælleskøkken, som indeholder service, gryder, pander, køkkenknive og diverse køkkenmaskiner samt udstyr til opvask.

Servicebygningen indeholder baderum med separate brusekabiner, familierum og handicap venligt bad og toilet.

Campingpladsen har også et fællesrum med brændeovn samt tv. Her er der mulighed for at tegne, spille brætspil eller nyde sin mad. Der er ligeledes mulighed for at grille samt spise udendørs.

Der er adgang til gratis Wi-Fi på hele pladsen.

Legeplads-faciliteterne er begrænset, men der kan lånes diverse spil til udendørsbrug. Fodboldbane forefindes på pladsen.

Vi opfordrer vores gæster til at bruge den skønne natur som øen kan tilbyde.

Vi vægter den gode kontakt med vores gæster meget højt, og det er vigtigt for os at give jer en god ferieoplevelse på Ærø.

Velkommen til Marstal Camping

Med venlig hilsen

Fam. Algot Hage

Tlf. : +45 51 52 44 85

Alle vores gæster får 25% rabat på færgeoverfarten med ÆrøXpressen (Rudkøbing-Marstal). Rabatkode fremsendes med bekræftelsen.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

dankort Visa Point of Sale for light background Visa Electron Point of Sale for light background mastercard maestro logo